mikael_laweby_koching

Vad händer då? Starten går för mig i mitt livs första Halvvätternlopp.

Varför har jag då valt att delta i detta lopp?

Det började i våras då jag började motionera i ICA klassikern. ICA klassikern är ett sätt att göra den vanliga motionsklassikern, (Vasaloppet, Vättern rundan, Vanbrosimmet och Lidingöloppet), och i sin egen takt. Mycket bra tycker jag! Läs mer här: http://www.ica.se/halsa/artikel/gor-en-ica-klassiker/

Tillbaks till mig – från att verkligen inte tyckt om att cykla så kände jag när jag hade gjort mina 30 mil som Vätternrundan är, saknade jag något. Jag hade blivit fast i att motionscykla. Jag vill bara ut och cykla. Sagt och gjort det var bara att införskaffa sig en landsvägscykel.

Ni som känner mig vet att jag tycker om mål. Försökte hitta motionslopp som skulle passa mig redan nu i sommar men de passade inte in i kalandern i år. Annars hade jag säkert gjort mitt motionslopps debut redan i år. Nu blir det att förbereda sig inför denna debut.

Nu börjar jag coacha mig själv i:

  • Hur ska jag hålla motivationen uppe under vintern?
  • Vad triggar mig att hålla igång?
  • Vad gör jag för att inte slappa av i soffan?
  • Etc

Ett sätt för mig att ladda är att skriva i denna blogg. Nu vet ju du om detta vilket gör att jag får press på mig. Det är bra. Jag triggas av press.
När jag har blivit coachad av kollegor, har det kommit fram att jag drivs av press.

Vet du vad du triggas av? Varför inte ta reda på det? Det kan jag hjälpa dig med!
Kontakta mig idag!