Nyligen tillbaka efter en lång och välbehövlig semester känner jag mig lite kluven. Det är likadant varje år. Det är visserligen väldigt roligt att komma tillbaka till staden och att träffa kunder och kollegor men samtidigt är det vemodigt att hoppa ur shortsen och lämna solstolen för den här gången.

Även om semestervädret kanske inte blev det vi hade hoppats på i år så har det ändå funnits tid för avkoppling och reflektion. Tempot har varit lägre och de stora besluten har mest rört vilken mat vi ska laga i kväll eller om vi ska ta promenaden nu eller om en timme…

Det är lätt att förstå att våra hjärnor behöver detta andrum men svårare att lista ut hur vi ska förvalta resultatet på bästa sätt?

Några frågor som jag tänker sätta upp på väggen framför skrivbordet är

  • Vad tar jag med mig från den här semestern?
  • Vad av allt som samlats på hög vill jag prioritera?
  • Hur är jag villig att låta stressen påverka mig?