Referenser

/Referenser
Referenser 2017-11-22T15:49:21+00:00

Mikael Laweby och Rolf Eklund har tillsammans på ett inspirerande och strukturerat sätt hjälpt oss att utveckla vårt företag. Deras erfarenheter har resulterat i både kortsiktiga och långsiktiga planer för utvecklingen av vårt företag. 

Mikael och Rolf kompletterar varandra på ett mycket bra sätt och våra möten har innehållit både givande diskussioner och många skratt. 

Vi kan varmt rekommendera Mikael och Rolf.

Inger & Fredrik Stark, Ingenjörsfirma Göran Stark AB

Mikael är strukturerad och inger förtroende. Han är övertygande och visar ett stort ”driv” och intresse för människor. En av hans styrkor är att skapa team och driva frågor i teamet.

Som min rådgivare och medlem i ledningsgruppen  löser han problem genom att ge professionella råd. Hans absoluta styrka är att förstå och ta tillvara på de möjligheter som finns, göra en taktisk/strategisk/operativ plan och följa upp den.

Isabella Liljeström, Director HRM BPO, Logica Sverige AB

Jag bokade en timmes coaching via Newstart, eftersom jag ville ha hjälp  med att ta mig vidare till att få arbeten jag sökt och fått komma på en första intervju till.  Jag ville ju ha jobben och kände att jag behövde få “bolla mina funderingar” med någon som hade erfarenhet av att rekrytera och av att se människan  ( mig i det här fallet) utifrån.

Min upplevelse av Mikael var att han snabbt satte fingret på vad jag skulle lägga fokus på genom att han fick mig att se på en intervju ur arbetsgivarens perspektiv. Mikael är lätt att få kontakt med, är genuint intresserad av att jag som kund/klient ska känna att jag verkligen får med mig något av mötet. Jag kan varmt rekommendera er att kontakta Mikael för att komma vidare i karriären.

Anonym som vill byta karriär

Koching i media